top of page

Școala de tenis

Cursuri copii

Școala de tenis este destinată copiilor cu vârste între 4 și 12 ani. Clubul Winners a implementat un sistem de predare special gândit pentru nevoile copiilor. Astfel terenul de joc are dimensiuni reduse, rachetele și mingile sunt mai ușoare, fileele mai mici - totul adaptat nevoilor și capacitatilor copiilor. Antrenorii clubului sunt specializați în predarea acestui sistem care se bucură de o popularitate tot mai mare.

Winners Summer Camp 15.jpeg
Winners Summer Camp 3.jpeg

Tenisul ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor din punct de vedere fizic si la perfectionarea coordonarii ochi-mana, a reflexelor si a motricitatii in general. Totodata, copiii invata sa lucreze in echipa, sa lucreze sub indrumarea si indicatiile unui adult, exerseaza controlul emotiilor si rezilienta.

 Cursurile Scolii de Tenis au loc: LUNI-JOI 17:00-18:00

Cursuri adulți

In funcție de nevoile fiecăruia, un meci de tenis poate reprezenta o activitate fizică excelentă sau o întâlnire recreativă cu prietenii și familia. În orice caz, tenisul este un sport perfect pentru a-ți menține sănătatea, fitness-ul, puterea și agilitatea.

Winners Summer Camp 5.jpeg
Winners Summer Camp 6.jpeg

Studiile arata că un joc de tenis individual de o oră arde în jur de 600 de calorii pentru bărbați și 420 de calorii pentru femei.

 

Pe lângă beneficiile pentru fitness și sănătatea fizică, tenisul oferă, de asemenea, numeroase beneficii sociale și mentale.

7 motive convingătoare ca să începi să joci tenis:

  • Activitate fizică perfectă în timp ce socializezi cu prietenii sau familia

  • Hrană pentru creier: îmbunătățește gândirea critică, creșterea timpilor de reacție și a gândirii tactice.

  • Boost de sănătate: scăderea colesterolului.

  • Un nou nivel de agilitate și flexibilitate.

  • Scădere în greutate.

  • Efecte dovedite antistres.

  • E un sport pe care îl poți juca toată viața, de la 4 la 100 de ani.

bottom of page